onsdag den 2. maj 2018

Dejlige golden-cockerdoodle / cockerpoo hvalpe på vej


Dejlige mor Nellie er en skøn goldendoodle 1b (75% puddel og 25% golden retriever) Hun er så sød og klog. Hendes pels og udsende er meget som en puddel, dog er hun lidt kraftigere på næsen og i bygning. Far er en utrolig sød børnevenlig engelsk cockerspaniel. Han er meget flot af type.

Vi forventer hvalpe i farverne Golden med hvidt, helfarvet, gylden, hvid, sort, sølv og black and tan.

Vi forventer de  dejlige golden-cockerdoodle hvalpe kommer i juni og er rejseklar til august :0)
Flotte far :0)


Skønne mor med lang pels


også med flot kort pelsVil I gerne på venteliste til de kommende dejlige doodle hvalpe, kan I skrive Jer op via voreshjemmesides Unique-Dogs her. 

Vores hvalpe er ikke kun unique udenpå, men har også en unique start. Her er hvalpen til Jer der gerne vil starte på plussiden. Vores søde hvalpe er renlighedstrænet, omgænglighedstrænet, kan kom, sit mm. og er utrolig kælne. De har Chip, sundhedsbog, EU pas mm. Vores hvalpe er opdræt inde med MEGET børnekontakt, og blir fortrolige med hjemmets lyde. De er opdrættet af exam. dyreadfærdsterapeut, som går hjemme og har god tid til at kræse om dem.

De har også en hvalpepakke med til den første tid, film og portrætbilleder bliver delt på deres blog fra deres første uger mm. Samt livslang gratis rådgivning og deltagelse i vores lille "klar parat start hvalpekursus" (værdi 1.000kr). Vores doodler koster 12.000kr, og i kan læse anbefalingerne her om investeringen i en god start er givet godt ud. :0)


Her kan i læse lidt om proceduren og svar på de mest almindelige spørgsmål:​

Procedure:
Efter I skriver Jer op på ventelisten, vil i modtage en bekræftigelse også kontakter jeg Jer når der er ledige hvalpe. Et par dage efter hvalpene er født skriver jeg først en sms til Jer. De der så ønsker det vil efterfølgende blive ringet op som de står på ventelisten i rækkefølge, og man får så tilbudt at kunne ligge billet ind på en af hvalpene, som man har set fotos af på bloggen, det koster 500kr som trækkes fra prisen. Når hvalpene så er 2-3uger holder jeg nogle åbent hus dage, hvor max. 4 familier ad gangen kommer på besøg og hygger med hvalpene. Hvis man her så gerne vil reservere den hvalp man har lagt billet ind på, eller en evt. anden hvalp der mangler en familie, så skriver vi købskontrakt og I indbetaler depositum når i kommer hjem. På åbenthus dagen er der også et klar parat start hvalpekursus sidst på dagen, som er gratis for købere. På hvalpenes blog kommer der film og fotos ud skiftevis hver uge så i kan følge med hjemmefra. Når hvalpen er 8 uger, er den klar til at komme hjem til Jer Vi er meget fleksible med afhentningsdatoen, så I kan få det til at passe med Jeres hverdag. Efterfølgende er der livslang gratis rådgivning og 4 års tilfredsheds garanti!
Almindelige spørgsmål:
Neutralisering?
Vores hvalpe er ikke neutraliserede, da forskning viser at deres hormoner er meget vigtige for at hvalpene kan udvikle sig fysisk og psykisk korrekt. Vi anbefaler at vente med overvejelsen til de er over 8 mdr. Så kan man også se om det er nødvendigt.
Han eller hun, labradoodle eller goldendoodle?
Han og hun hunde er lige skønne familiehunde, og der er ikke temperaments forskelle på de to køn. Der er heller ikke for os at se rigtig forskel på om det er goldendoodle eller labradoodle. Begge typer er kloge og samarbejdsvillige hunde, som tilpasser sig meget deres familiers livsstil. 
Pels, farve og størrelse?
På vores kursus giver vi råd om en god start, og også om pelspleje. Det er nemt at holde pelsen på en doodle når man bare ved hvordan. Flere spørger til hvilken type pels man kan vente, og det kan man faktisk først se når hunden er voksen, medmindre man undersøger hårene under et mikroskop. Vi kan give nogle kvalificerede bud på pels, størrelse og farve som voksen, men da hvalpene er blandinger vil det kun være et gæt. Dog vil de alle være skønne familiehunde som har en god bagage masser af børnekontakt og omgængelighedstræning mm.
Træning med bur?
Vi anbefaler at hundende lærer at være alene hjemme og renlige. Her vil vi tilføje at det ikke er lovligt at bruge bur som er lukket hele natten eller dagen. Hvis man bruger bur med åben dør, kan det være en rigtig hyggelig hule for hvalpen.
Mulighed for besøg?
Vi har rigtig mange henvendelser på skønne familier der gerne vil besøge os og vores hunde. Da hundende jo er familiehunde og en del af vores hjem, har vi måtte sige, at besøg kun er for hvalpekøbere på udvalgte besøgsdage, så vores hjem ikke bliver en banegård. Men vi har utrolig mange skønne familier som har fået dejlige doodler fra os og gerne vil vise dem frem. I kan spørge dem på vores facebook gruppe Unique-Dogs.


Må man selv få hvalpe på en hvalp fra Jer?
Ja, når I har købt en hund fra os, så er hunden Jeres.


Hvordan med to hunde og katte?
Hvis man gerne vil have flere hunde eller hund og katte sammen, så er de generelle anbefalinger at vælge dem hvor der er nogle forskelligheder så de nemmest kan få et naturligt hiraki. F.x. en stor og en lille hund. Han og hun går generelt rigtig godt sammen. Forskellige aldre kan også være godt. Har man overskud til at træne og aktivere flere dyr, så er vores erfaring også at dyrene har rigtig stor glæde af hinanden!

2 kommentarer:

  1. Har du en cockerpoo hvalp pt. Eller planer om at få nogle flere indenfor de næste par år ?

    SvarSlet
  2. Hvor i landet og får du stadig hvalpe

    SvarSlet